Защото Господ даде ми очи,
сърце ми даде, даде ми надежда!
И глас ми даде – да не се мълчи,
душа ми даде – в нея се оглеждам!
Защото Господ даде ми мечти
и радост Той ми даде – да се смея,
и капчици любов, като сълзи,
и силата да дишам, и живея!
© Данаил Таков Всички права запазени