14.07.2006 г., 0:36 ч.

Заспивай... 

  Поезия
634 0 6
Заспивай...
Ще изплета
венец от звезди,
които ще покрият
небосвода на твоя сън.

Спи...
С устни
ще бродирам
утрешния ден,
щастлив и прекрасен,
като мечти несънувани.

Спи...

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??