16.03.2007 г., 19:27 ч.

Затуй към теб съм много безразлична 

  Поезия
912 0 1



 

За тебе станах вече стара дреха,

която няма стойност и е без цена

и питаш се каква ли пък утеха

дарява с радост не една жена…

Така в обществото е прието -

тайно и безмълвно да рискуваш,

отдай дължимото на острието

и започни химери да рисуваш.

В живота туй си е реална нужда,

но с нея се “постига” пак любов -

е, да – крадливо е и ласка чужда

ще бъдат спътници по пътя нов?!

- Затуй към теб съм много безразлична -

престанах даже и да съм критична.

© Валери Рибаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??