18.03.2012 г., 17:47 ч.

Затварям очи... 

  Поезия » Еротична
1589 1 5

Затварям очи и времето спира,

превръща се в чувство целият свят,

душата усмихва се и с трепет намира

на истинска обич нежния цвят.

 

Ръцете протегнати нежно докосват

изпълнени с жажда любими очи,

талази от нежност сякаш кръстосват

блестящи любовни искри.

 

А кадифената нощ покрива телата,

закриля любовния миг  сребърен лунен воал,

от нежност създадена, струи сега красотата

на тази любов,която за нас бог е избрал…

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??