14.12.2008 г., 8:10 ч.

Затворен кръг 

  Поезия » Друга
626 0 10
Затворен кръг

Търчим насам-натам,
един нещастен, друг доволен
и въртим се в кръг голям,
а кръгът е затворен.

Затворен и заключен,
пандиз огромен,
в кръг сив и скучен,
духът ни е поробен.

И ако от този се отървеш,
награда центърът не дава,
в друг ще се озовеш,
че много са кръговете в ада!!!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??