20.05.2012 г., 23:29 ч.

Затворени очи 

  Поезия
533 0 0

Може би, когато отворим очи,

светът ще станал е по-прекрасен.

Светъл, изящен, красив,

или казано кратко, на изкусни маниери подвластен.

 

Може би, когато отворим очи,

пред нас ще бъде шедьовър-картина.

Такава, каквато за жалост, другарко,

само в умовете ни има.

 

Може би, когато отворим очи,

животът ще станал е малко по-ясен.

Ще го разбираме, ще му се радваме,

няма да е толкова празен.

 

Може би, клепачите с радост ще се вдигнат,

за да видят неща променени.

Но за сега, бъди сигурна, приятелко моя,

си остават те здраво слепени.

 

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??