13.11.2008 г., 15:25 ч.

Завет 

  Поезия » Друга
499 0 0
С кръвта на мойте врагове
ще отмия сълзите на страданието
и ще вдъхна полъха на Свободата.

С кръвта на мойте братя
ще изтрия епохата на красотата
и ще разпаля огньовете на Самотата.

С мойте сълзи върви в усамотението,
братко мой... Аз обичам тоз, който
твори и така загива!

С кръвта от мойте сълзи
ще изпепеля любовта в сърцата
и ще възкръсна в ледена епоха.

С кръвта от мойта Самота
ще впивам ужаса в очите
и ще бъда отмъстен с вашето страдание.

© Богомил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??