17.11.2007 г., 0:13 ч.

Завиждам й 

  Поезия
596 0 9

Тревичка зелена -
съвсем обикновена,
а толкоз свенливост
и нежност
в нея стаена...
Не смее да цъфне!

Вятър я гали,
роса я целува,
сняг я приспива,
пролет я буди,
слънце я топли.

Завиждам й
тихо...

Галиш ме
с думи!
Ако можеше
с ръце
да се
докоснем...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??