30.03.2007 г., 14:42 ч.

Завинаги 

  Поезия
973 0 8

Понякога любовта е жестока
Понякога непрестанно грешиш    
И слушаш и вярваш и молиш   
и отново не можеш да заспиш      
Понякога любовта е различна  
Понякога без глас крещиш     
Но винаги изход намираш     
И пак обичаш нали  
Но все пак любовта е любов     
И тя върти земята      
Дори да си слаб и безсилен     
Тя е отново в душата      

© Мелиса-Мел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??