Понякога любовта е жестока
Понякога непрестанно грешиш
И слушаш и вярваш и молиш
и отново не можеш да заспиш
Понякога любовта е различна
Понякога без глас крещиш
Но винаги изход намираш
И пак обичаш нали
Но все пак любовта е любов
И тя върти земята
Дори да си слаб и безсилен
Тя е отново в душата
© Мелиса-Мел All rights reserved.