17.12.2007 г., 8:12 ч.

Завинаги 

  Поезия » Любовна
802 0 5

Ако събера сълзите си, проронени за теб,
ще се появи нов океан в релефа на Земята...
Ако събера въздишките си, отправени по теб,
ще се разбунтува нов ураган в атмосферата...

Ако ти давам любовта си истински,
и ти ми даваш своята,
на небосвода ще изгрее нова звезда.
Само наша...
Само ние ще я виждаме,
само ние ще пътуваме до нея,
само в нашето време,
само в нашето пространство,
Завинаги...

 

 

Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??