29.07.2008 г., 9:55 ч.

Завинаги 

  Поезия » Друга
816 0 4
На една Хубава жена, която ми подари много щастие!

Съдбата ли така ме бе орисала
да срещна в късен септемврийски час
една жена с усмивка тъй пречистваща,
с красив и нежен топъл глас!

Случайна среща беше, но така красива!
Не подозирах аз, че има доброта
в едно сърце, което от любов прелива
и пълна е душата с красота!

Сега щастлива съм, че ни събра
в една вълшебна нощ незабравима
безумно весел пленник с песента,
посята във сърцето на една любима!

Добре дошла в живота ми сега!
Открих приятелство, което е богатство!
Ще изкрещя пред всички във света,
че то за мен е като чисто злато!

Завинаги ми подарявай топлина,
когато в нощите ми е студено!
Намерих те, Приятелко добра!
Завинаги ме сгрявай с обичта!

12.ІІ.2008г.
гр. Асеновград

© Милена Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??