10.05.2008 г., 13:38 ч.

Завинаги 

  Поезия » Любовна
810 0 6
           ЗАВИНАГИ

AZ
& Абдулрахман Акра

Запалваш пак поредната цигара
и чертаеш път от синкав дим,
по който двама с тебе без умора
един към друг отчаяно вървим...

Безплътен е димът, а стъпки леки
омайват ни безумно и без свян.
Мост градим от кривнали пътеки
и летим към този миг мечтан...

Сред звездите да допишем двама
притчата за обич от древни лета.
С пречистени души и любов голяма
телата си да слеем в райска голота...

А под нас, на таз земя, проклети
да слепеят греховете ни в тъма...
Времето спряло е... Завинаги слети
ще ни превърне в светлина... Ела...

 

© Адриана Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??