31.12.2006 г., 19:42 ч.

завинаги до теб... 

  Поезия
1093 1 7
завинаги до теб ще бъда,
завинаги с теб, дори след смъртта...
ще съм като сянка,
вървяща плътно до теб...
като приятел ще скитам
само със теб...
никога не ще те оставя,
дори да мислиш, че ме няма
аз ще съм там - зад ъгъла...
когато плачеш,
аз ще изтривам сълзите ти....
когато кошмари сънуваш,
аз ще те прегръщам,
борейки се със страховете ти...
когато ядеш, когато вървиш,
когато се къпеш,
когато тъжиш,
аз ще съм с теб...
завинаги с теб....

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??