Бих сложил света в краката ти.
За теб бих свалил съзвездия цели
На дявола бих продал душата си,
бих преминал всички граници и предели.
Бих те обичал безсънно,безкрайно,
без оправдания,без предразсъдъци.
Когато ми се усмихнеш омайно
или за глупости съдиш ме.
Ако трябва даже бих полетял,
макар и да нямам криле.
За теб и живота си бих дал,
бих те носил все на ръце.
Бих те гледал как спиш,
чудейки се дали мене сънуваш.
Бих те оставил да отлетиш,
дори до болка да те ревнувам.
Бих те рисувал само с очи,
бих те описал в поема.
Ех,само да можех,уви-
мъничко от теб да си взема.
О,бих те пазил така,
както се пази най-ценното.
И неземната ти красота,
бих крил най-съкровено.
Бих направил толкова много,
за да си моя,единствено моя.
И бих те обичал до гроба,
-Твой обожател,завинаги твой.
© Рали Всички права запазени