12.08.2009 г., 23:05 ч.

Завист 

  Поезия » Хумористична
746 0 25

Поизчуках колата.

А тя взе, че светна!

Погледнах я!

Супер!

Направо перфектна!

Мацнах ù гримче,

сипах гориво,

излъсках ù джантите -

стана красива.

Обух я във маркови

нови ботушки

запърха доволно 

и непослушно,

налях масълце -

да ù смажа сърцето:

тя взе да мърка,

от радост обвзета.

Дали да се метна

сега зад волана

и аз да се юрна

в света като дама?

Не искам да бъда

вече послушна

искам да мъркам,

да стена и шушна.

Отчаяно търся

си тенекеджия -

той да си чука,

аз  само ще вия!

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??