5.06.2022 г., 22:20 ч.

Завист 

  Поезия » Философска
187 0 0

Тя усещаше, че можеше, 

но и не можеше, 

може би се боеше? 

 

Парадоксално беше, 

как наблюдаваше всички горчиво

и завиждаше силно.

 

Отровата в тялото й крещеше

как никога нямаше да бъде като тях, 

не защото не можеше, 

а защото се боеше. 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??