Тя усещаше, че можеше,
но и не можеше,
може би се боеше?
Парадоксално беше,
как наблюдаваше всички горчиво
и завиждаше силно.
Отровата в тялото й крещеше
как никога нямаше да бъде като тях,
не защото не можеше,
а защото се боеше.
© Мария All rights reserved.