28.11.2012 г., 15:37 ч.  

Завръщане 

  Поезия » Гражданска
413 1 0

Завръщане



В този свят през прах и суета
смело аз навред препускам,
съзерцавам пъстра красота
и съзиждам възвишени чувства!



През села, убежища, през градове
родолюбие във мене се разлиства,
а от бликнало, преливащо небе -
душата ми се къпе и пречиства!



Но когато се завърна у дома,
цялата душа ми засиява,
щом отворя бащина врата,
цялата Вселена затуптява!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??