23.04.2010 г., 11:07 ч.

Завръщане 

  Поезия » Философска
829 1 9

Объркана, отчаяна и много уморена

от бурите в света на суетата,

приех съдбата си и тиха и смирена

приседнах там – на прага на... Душата...

 

ТОЙ ме очакваше, готов да ме приеме,

безмълвно, без условности, без укор...

От векове бе чакал мойто време

да помъдрея и да се завърна тука.

 

Да се разтворя в извора на тишината,

да осъзная силата Първична,

да спра на егото мечтите и делата...

Да стана нищо, за да бъда... Всичко!

 

© Христина Мандаджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??