12.02.2011 г., 14:00 ч.

Завръщане 

  Поезия » Философска
511 0 0

Завръщане

 

Хей,

днес съм лоша, проклета

и зла -

хапещо пале,

срещу целия свят.

А отсреща

кратък миг

изтърва непринудено

нечий

звънлив детски смях.

Огнен лъч

ме прониза.

Толкова чиста

разсъблечена мисъл

докосна страха ми…

И онемяла от болка

сълза забраздя.

Търпеливо попи и обгърна

в душата

насъбрания гняв.

Хей,

само проклета съм,

но не толкова

лоша и… зла.

© Таня Хаджидимитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??