19.07.2019 г., 23:16 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
564 2 2

Отдалече бият днес сърцата ни.
Отдалече мислите бушуват.
Но нали сме смели откриватели.
И през океани търсим суша.

 

А звездите пътя ни посипват,
плачеща заря от небосвода.
Струва си часа на тежка липса.
Струва си самотната картога.

 

Дните безвъзвратно се обръщат.

Слънцето отново ще изгрее.
И тогава, слели глас и същност,
заедно сърцата ще запеят.

 

И звезди, вълни и нежен вятър
ще допълнят нашата прегръдка.
Дълго и болезнено съм чакала,
но ще стигна някой ден до вкъщи.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво е, хареса ми!
  • Много красиво, истинско, докосна ме!
Предложения
: ??:??