28.03.2009 г., 12:46 ч.

Здрач 

  Поезия » Друга
850 0 7

Здрач

Омайно-сладка миризма
опиянява мислите му сега,
жажда незадоволима,
копнееш за глътката неустоима

Жертвата така съблазнява,
но любовта е по-голяма,
зависимост неутолима
към необходимата доза от хероина .

Привързаност несравнима,
безсмъртие или самота,
трябва да избера вампирa на мига,
миризмата тъй омайна или любовта безкрайна.

Изборът така тежи,
плещите ще издържат ли?
Изборът, преплитащ две съдби,
в окови вековни зароби.

Път трънлив ги чака,
две души с една съдба,
и кога настъпи здрача,
ще подирят следите към вечността...

© Капи Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??