7.11.2017 г., 16:43 ч.

Здравей, идвам да ти кажа чао 

  Поезия
311 0 0

Събудих се, искам да те видя!
Здравей, идвам, за да ти кажа чао!
Отминах те, когато те  настигнах,
изгубих те, когато те открих.


Изопнат нерв в окото ми играе,
от пристъп на обичаща криза.
Свита зеница не вижда в тъмнината,
боли за доза светлина.


Ръцете изхабени от
прегръдки грешни, 
безсилно се отпускат във покой.
Изтръпнали, обезкървени, 
мечтаещи само за топъл уют.

 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??