1.07.2015 г., 20:45 ч.

Здравей, любов 

  Поезия » Любовна
557 0 1

Здравей, любов! Здравей.

Добре дошла във мойто ежедневие забързано.

Аз дълго, дълго нямах време за теб.

Но я почакай.. Това е по-скоро, защото ти от мене си тръгваше.

 

А аз все се обричах на теб.

И сърцето ми неведнъж горя във твоя огън.

Ами сега, любов. Оттук накъде?

Аз да те пусна не искам. Не мога!

 

Ти си се настанила в сърцето ми като вяра. Като молитва. Като най-красивия сън.

Като ехо от спомен. Като утринен камбанен звън.

И аз се нуждая от твоя пламък негаснещ. От твоя зов.

Здравей, здравей! Моя прекрасна!

Моя дълго чакана и луда любов!

Автор: Полина Велчова

 

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах, силни образи и дълбоки чувства, запази ги в теб и тях има потенциал:
    "Като ехо от спомен. Като утринен камбанен звън.
    И аз се нуждая от твоя пламък негаснещ. От твоя зов.
    Здравей, здравей! Моя прекрасна!
    Моя дълго чакана и луда любов!"
Предложения
: ??:??