23.04.2009 г., 23:34 ч.

Здравей, Любов... 

  Поезия » Любовна
671 0 4

С лице, притръпнало от радост,

заставам пред твоята врата.

Обсебва ме момент на слабост,

нямам сили да ти позвъня.

Изправям се, в усмивка обляна,

поглеждам неволно встрани.

Остава една крачка да направя,

тихо да почукам, шепнейки "отвори".

Вълнение прелива в моята душа,

щом си помисля, че отсреща си ти...

ти си зад тази голяма врата,

която сега ни дели...

Как погледът ми с твоя ще се слее,

как ще си на дъх разстояние от мен...

Как сърцето ми ще преживее

най-прекрасния си ден ?

Как ще те поздравя с треперещ глас,

как, докосвайки ръката ти, ще оцелея?

Нима няма да изпадна в захлас

или чувствата ще овладея...

Без да мисля, към теб ще се затичам.

Ще погледна на света с поглед нов.

Ще ти кажа, че съм тази, която те обича

и тихо ще прошепна: "Здравей, любов..."

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??