30.03.2010 г., 19:24 ч.

Здравей, приятелю 

  Поезия » Любовна
753 0 1

 

Здравей, приятелю, налей ми

чаша вино с примеси на смях.

Ти отпусни се, прегърни ме.

И успокой се – двама да сме не е грях.

 

Здравей, приятелю, обичам

да казваш тихо мойто име

и лудите ти погледи харесвам,

когато тъй лежиш до мене.

 

Здравей, приятелю, недей тъжи!

И утре може да се видим;

приятелски, че те обичам ли боли?

Не говори, налей ми вино...

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??