8.04.2020 г., 11:37 ч.

Здравей, слънчице 

  Поезия » За деца
489 0 2

Слънце, слънчице, изгрей,

чакат те деца добри!

Топло, топлинка разлей

над реки и долини.

 

Слънце, слънчице, здравей,

почват весели игри!

Радост, радостчица лей

над гори и равнини.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??