15.09.2011 г., 11:01 ч.

Здравей, училище! 

  Поезия » За деца
6299 1 17

Септември отново пристигна

с вестта за настъпваща есен.

От сън се събуди, примигна,

звънчето запя свойта песен.

 

Училищен двор оживява,

изпъстрен със цветни букети.

Щастлив е от детската врява,

с усмивките слънчеви свети.

 

Приятели с радост се връщат,

събрали и здраве, и сили.

С безкрайната обич прегръщат

децата учителка мила.

 

Здравей, ти – училище родно,

отново сме заедно с тебе!

Тук уча, играя свободно

и зная – приятел си верен!

 

 

                                Честит първи учебен ден, приятели,

                            на всички, които са свързани с училището

                            или се чувстват още деца!                            

                                                                         

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??