9.06.2013 г., 17:34 ч.

Здравей, ваканция 

  Поезия » За деца
837 0 15

(из "От зима до есен с усмивка и песен")

Стига с тез уроци, стига вече!

Време е навън да се лудее.

Ех, септември е така далече...

Лято е! Ваканция, здравей!

 

Викат ме вълните и морето.

Как да устоя на този зов?

Може би ще срещна неусетно

първата жадувана любов.

 

И ще тръгнем, волни и честити,

дето бризът морски ни завее.

Ще се сбъднат може би мечтите.

Лято е! Ваканция, здравей!

 

 

 

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??