22.02.2012 г., 11:18 ч.

Здравна каса 

  Поезия » Гражданска
398 0 1

Нека се знае от всички, че в Касата

никой не взема парички под масата!

 

Бонуси тука се вземат от горе...

с хиляди левове... колко– не спорим!

 

Който пък спори – много му здраве:

Здравната каса нали за това е!

 

Има ли болни, все трябват парички!

Само че как ли ще стигнат за всички?!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??