16.05.2011 г., 11:09 ч.  

Зеленеят тополите... 

  Поезия » Друга
1458 0 57

           

                 

 

                  

 

 

                   и пак зеленеят

                   тополите в нежно пролетно...

                   плахо

                   промъкнал се слънчев лъч в короните

                   с топлина докосва 

                   листите им млади и крехки,

                   а мило и влюбено те му отвръщат

                   кротко потрепвайки...

 

                   ново начало

                   в кръговрат необятен

                   и бяло е... гълъбово бяло наоколо

                   топло е и безметежно

                   а защо ли... ах защо... този рай

                   мигновение е тленно и така мимолетно

                   дар от вечността късче

                   нежност...

 

 

         

 

            

            http://www.youtube.com/watch?v=lrqlfpuUFL0

 

                   Gołabki jasne Anioły

 

                    художник Клод Моне

 

                                      

                   

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??