22.03.2014 г., 21:32 ч.

Зелени песни 

  Поезия » Друга
371 0 5

 

                                        

                                            ЗЕЛЕНИ ПЕСНИ

 

                                             Все още е студено,

                                             все още не е лятото,

                                             но звънна във зелено

                                             на птиците стакатото.

 

                                             Есксплозия от звуци -

                                             потокът репетира.

                                             Нещо пак се ражда,

                                             друго пък умира...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??