8.07.2016 г., 15:59 ч.

Земя 

  Поезия » Оди и поеми
426 1 2

 

На маковете в нежните обятия

треперят слънчевите ти поля,

а детелинките-разпятия

жадуват твойте капчици роса.


 

Душата ми възкликва!

И безгласно

извикваш в мене радост и печал...

Облечена си в чар,

и жар.

Това си!

Бог с пълни шепи хубост ти е дал...

 

© Деница Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??