9.06.2016 г., 18:18 ч.

Земя и вода 

  Поезия » Философска, Свободен стих
540 0 0

Там където земя и вода

се бият. Има място извън 

времето и пространството.

Там никой няма да те обсъжда

 

какъв си и защо си такъв на

това място противоложностите 

се срещат и успяват да 

постигнат  хармония и баланс 

 

помежду си. Първо обаче 

трябва да се премине урагана 

от трудности и тогава

земята и водата ще са в покой.

© Стела Матоушек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??