Jun 9, 2016, 6:18 PM

Земя и вода 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
542 0 0

Там където земя и вода

се бият. Има място извън 

времето и пространството.

Там никой няма да те обсъжда

 

какъв си и защо си такъв на

това място противоложностите 

се срещат и успяват да 

постигнат  хармония и баланс 

 

помежду си. Първо обаче 

трябва да се премине урагана 

от трудности и тогава

земята и водата ще са в покой.

© Стела Матоушек All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??