4.11.2017 г., 15:16 ч.

Земята не ще да престане 

  Поезия » Философска, Друга
278 1 2

На ......

 

Земята не ще да престане...

край слънцето да се въртú...

тъй както не ще да престанеш...

да вярваш, че всичко блестú...

 

Не всичко обаче е рози...

не всичко е, знай, светлина...

нощите се сменят, знай, с дните...

тъй както тъга с радостта...

 

Химери напразно ти носиш...

не ще си щастлива цял век...

животът, момиче, е болки...

съвсем не е щастие той...

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??