19.08.2010 г., 20:16 ч.

Земята - Райска градина 

  Поезия » Друга
614 0 1

Красиво място, някъде в мечтите -

покрито със зеленина и вода.

Красиво място, сякаш Райска градина,

зове ме някъде в нощта.

 

Как искам от света да се откъсна

и да отида там, където има светлина -

да усетя силата така голяма,

да усетя силата на любовта.

 

Красивото място сякаш ме обгръща,

но не само във съня.

Сега разбирам - то не е далече.

То е цялата Земя.

 

И ти ми казваш колко болка

усещаш всеки ден във своя свят,

но аз те моля - обърни се

и виж с какво е той богат.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??