18.01.2008 г., 16:27 ч.

Зеници 

  Поезия » Еротична
1014 0 2

"Пораснали" са циците ти, днес видях,

прекрасните ти бели цици,

една сълза търкулна се към тях

и в този миг съзрях:

младежки  светеха все  още,

твоите зеници.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??