Jan 18, 2008, 4:27 PM

Зеници 

  Poetry » Erotic
1022 0 2

"Пораснали" са циците ти, днес видях,

прекрасните ти бели цици,

една сълза търкулна се към тях

и в този миг съзрях:

младежки  светеха все  още,

твоите зеници.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??