12.10.2012 г., 12:11 ч.  

Зима 

  Поезия » Любовна
732 0 1

 

А вън все вали, вали,

затрупва следите ни

и те на топло се гушат -

далече от всичко.

Дъхът ни рисува

фигури от скреж,

складира спомените

от нежното докосване

на пръсти, погледи и устни.

Студено е. И бяло.

Побеляло е всичко -

пътища, дърветата.

Побеляха даже косите ми.

И телефонът замръзнал мълчи,

и възглавницата ти тъжна -

всички търпеливо те чакаме.

 

 

22.12.1999 г.

гр. София

 

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??