22.05.2007 г., 12:30 ч.

Зима 

  Поезия
424 0 1
Сняг се сипе над полето,
сълзи се стичат по лицето.
Поредната кървяща зимна драма,
заради човека, който наранява.
Любовта я вече няма,
пропадна в бездна, тъмна яма.
Къде изгуби се света
на щастие и топлина?
Зимата студена вече е дошла,
надеждата човешка в лед скова.
Само детската душа нищо не разбира
и в таз коварна, люта зима красота намира.

© Калио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усмихни сеее
    Сега е пролет, а и идва лято.
    То носи винаги добри преживявания!
Предложения
: ??:??