12.12.2007 г., 10:39 ч.

Зима 

  Поезия » Любовна
602 1 16

Изтръпвам от докосването ти,

но не от страст...

Свикнах с целувките ти,

но нямат над мен власт...

Теб виждам, щом отворя очи,

но сънувам ласки чужди...

С теб живея, друг копнея,

сълзите наизуст си знаят пътя...

Съдбата е нож с две остриета,

готова съм да заменя

цял живот душевна празнина

за едничък миг наслада...

Как, сърце,  да ти втълпя -

любовта е птица,

отлита през зимата...

 

П.С.:Понякога сме с някой, който е само заместник... в очакване да дойде пролетта, когато птиците отново се завръщат у дома...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??