24.09.2008 г., 16:57 ч.

зима 

  Поезия » Бели стихове
933 0 13

 

 

 

зад светлите прозорци

 

на мечтите ми

 

живее зима

 

уморено непринудена

 

нетърпеливо земна

 

и очарователна

 

в покоя

 

на слънцата си

 

изстиващи

 

понякога тъмнее

 

неприкрито

 

немее спяща

 

във мечтите ми

 

а всъщност

 

е възможно да не знае

 

как в сините ми нощи

 

ме опива

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??