20.01.2010 г., 12:58 ч.

Зимна олимпиада (сенрю) 

  Поезия » Източни форми
639 0 8

Домашен биатлон.

Прицелвам се  в десятката

и вдявам иглата.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??