6.01.2005 г., 16:10 ч.

Зимна песен за лятото 

  Поезия
1232 0 2
За да върна блясъка
в студените ти дни,
аз подучих пясъка
да стопли две вълни.

За да може всякога
да имаш ти небе,
аз подучих вятъра
сто облака да спре.

За да никне зрънцето
на обичта във нас,
аз подучих слънцето
да грейне в този час.


Припев:
Сън.В него тих прибой,
парещи следи
оставят двама по брега…
Сън. Ти не питай кой
в своите мечти
стопява днес за теб снега…

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • 6 и от мен Да, чува се мелодията !
  • Чудесна песен! Чувам мелодията й вече! Поздрави!
Предложения
: ??:??