9.12.2008 г., 18:33 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Любовна
501 0 5
Мигът на чародейството отмина.

То беше тиха, снежнобяла зима.
Пращеше дънер в старата камина
и озаряваше в оранжево двамина,
ръце преплели с чаши руйно вино.
Опиянени от прегръдката му дивна,
шептяха и се галеха невинно,
а устните им – сладко и наивно
– една във друга слети, ненаситно
попиваха любовния нектар.
Телата си принесоха във дар
на грешната и праведна взаимност.
Нима възможно е горене по-интимно
от онова, което трае само миг?

Сипи ми вино, Мила, че е зима!

© Яким Дянков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??