Dec 9, 2008, 6:33 PM

Зимна приказка 

  Poetry » Love
500 0 5
Мигът на чародейството отмина.

То беше тиха, снежнобяла зима.
Пращеше дънер в старата камина
и озаряваше в оранжево двамина,
ръце преплели с чаши руйно вино.
Опиянени от прегръдката му дивна,
шептяха и се галеха невинно,
а устните им – сладко и наивно
– една във друга слети, ненаситно
попиваха любовния нектар.
Телата си принесоха във дар
на грешната и праведна взаимност.
Нима възможно е горене по-интимно
от онова, което трае само миг?

Сипи ми вино, Мила, че е зима!

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??