3.10.2008 г., 21:15 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Пейзажна
704 0 3

Боже, каква си красива,

художник не би те изваял-

приказна самодива,

цялата в скреж побеляла.

Листата отдавна ги няма,

ти страдаше гола и тъжна

но както ти бях обещала-

снегът те покри и не мръзнеш.

Имай надежда и чакай

както се чака любим,

моля те,недей плака,

че ще разплачеш и мен.

Скоро ще бъде пак пролет,

листата ти ще зеленеят,

птиците ще ти се молят

в твоите клони да пеят.

© Бояна Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??