22.02.2008 г., 6:49 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Друга
701 0 20

Февруарското слънце

пръска топли лъчи.

Под снега всяко зрънце

спотаено мълчи.

 

Топлинката поглъща

и набъбва, расте,

в свиден спомен превръща

всеки тръгнал си ден.

 

А пък нощем сънува

стъбълца, цветове...

И в съня си дочува:

Пролетта го зове.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??